Ann Ceurvels:

 

“Jongeren krijgen  heel wat te verwerken. Ze moeten aan veel eisen voldoen en er komt ongelofelijk veel informatie op hen af.

Bij Coacs hoop ik hen een plek te geven waar even niks moet, maar waar ze in alle veiligheid op zoek kunnen gaan naar wie ze werkelijk zijn en wat er voor nodig is om zich weer beter te voelen.”

Soms lijkt alles vast te lopen.

Een jongere voelt zich niet meer lekker in z’n vel.

Thuis/op school/bij vrienden stapelen de problemen zich op.

 

Is de stap naar gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg te groot? Is er  extra ondersteuning nodig na een periode van geestelijke gezondheidshulp?

Is er vermoeden van anders functioneren bij de jongere en weet je niet waar naartoe? Of heeft de jongere een diagnose (ASS, ADHD, ADD, ...) waar je nog veel vragen bij hebt?

 

Na een kennismakingsgesprek met én zonder de ouders, proberen we de hulpvraag scherp te stellen. In overleg spreken we het verdere verloop van de begeleiding af. Indien nodig worden er andere gezinsleden uitgenodigd om bij een consult aanwezig te zijn. Indien nodig kan er ook overleg met de school of andere organisaties gepland worden.

 

* Er is ook een mogelijkheid tot online-hulp, passend binnen jouw tijd en jouw situatie.  Je vindt er alles over in Het Coacs Kabel Abonnement.

 

Jeugdcoaching